Starmaster Atari 2600 Flashback 8 HD Question

Tell us about games you are currently playing. "Quick hit" reviews.
newmodelarmy
Posts: 126
Joined: January 16th, 2017, 8:10 pm

Starmaster Atari 2600 Flashback 8 HD Question

Postby newmodelarmy » March 6th, 2018, 5:20 pm

Just curious if anybody else has tried to play Starmaster on the Atari Flashback 8HD? I cannot seem to get it to work so I thought I would reach out to the most knowledgeable gamers out there...you folks! When I boot up the game it seems fine but when I go to the map screen I cannot seem to do anything. Has anybody tried this? Same issue? Or am I just an idiot?????

User avatar
VideoGameCritic
Site Admin
Posts: 11882
Joined: April 1st, 2015, 7:23 pm

Re: Starmaster Atari 2600 Flashback 8 HD Question

Postby VideoGameCritic » March 6th, 2018, 8:08 pm

I believe the difficulty switches play a major role in that game. Did you try those?

newmodelarmy
Posts: 126
Joined: January 16th, 2017, 8:10 pm

Re: Starmaster Atari 2600 Flashback 8 HD Question

Postby newmodelarmy » March 7th, 2018, 6:46 am

VideoGameCritic wrote:I believe the difficulty switches play a major role in that game. Did you try those?


Ok so you have to use the select button on the HD console which pulls up the map and then you can select where you want to go. If you use the "select" button on the controller it doesn't seem to work. Not a big deal. Really enjoying the Flashback 8HD. I forgot how much fun it was to play for a high score. Not to mention all the great Activision games.


Return to “Now Playing”